Без значение от своята възраст, няма дама, която да не иска кожата ѝ да изглежда по възможно най-добрия начин. За съжаление, заради забързаното ежедневие, което има всяка от нас днес, включващо освен професионалните ангажименти и грижата за дома, семейството и децата, пътите, в които ни остава малко повече време да се поглезим и погрижим за себе си… се броят на пръстите на едната ни ръка. Така, не ни остава нищо друго, освен да се примирим с бързи и ефикасни решения, макар и да сме наясно, че за видим и дълготраен ефект е нужно постоянство!

Но как да постигнем всичко това, при положение, че постоянно тичаме нанякъде? И достатъчно ли е просто да стимулираме естествените процеси на регенерация и синтеза на собствен колаген, използвайки ежедневно добър хидратиращ крем?

С риск да ви разочароваме, ще ви кажем не. Но тук на помощ идва IROHA NATURE – природна, практична, действаща и иновативна козметика от Испания, която съдържа серуми на основата ба изцяло растителни екстракти, специално разработени съобразно натовареното ежедневие на съвременната дама.  Комбинацията от различни природни активни екстракти, съчетани с напоена с хиауронова киселина памучна тъкан във всяка маска хидратира кожата до 10 пъти повече, в сравнение с традиционните кремове и маски.  Освен, че са алтернатива на популярните крем маски, всяка от тях съдържа до 35 мл* серум, които осигурява еластичност и защита през цялата седмица. И това не е всичко! Иновативната форма на всяка от маските позволява употребата им навсякъде и по всяко време – у дома, в офиса, по време на пътуване или почивка. Единственото, което трябва да имате са 15 свободни минути, в които да я ѝ се доверите, за да постигнете професионални резултати и видим ефект, които всички около вас да забележат. И това не е всичко – използвайки и трите продуктови категории на IROHA NATURE – за ръце, крака и лице, може да си направите мини СПА ден у дома, при това само за 20 минути. А какво по-прекрасно от малко време, посветено единствено на самите нас!