ПРЕМАХВАНЕ НА ЗАПУШЕНИ ПОРИ ПО ЛИЦЕТО И ПО НОСА!

Само 15-20 минути на ден са достатъчни! Вече нямате нужда от дългите специални разкрасителни процедури за премахване на Запушени Пори по носа и лицето.


Искате да имате красива и нежна кожа на лицето без черни точки и запушени пори? Вече можете да си отдъхнете, защото Iroha Nature Ви дава възможност само за 15-20 минути на ден да постигнете видим резултат при премахване на черни точки и запушени пори с новата си детоксикираща серия за лице DETOX. Маските за премахване на черни точки и запушени пори дават видими резултати ВЕДНАГА, дори след първото ползване.

За нежна и красива кожа на лицето

За премахване на черни точки по носа можете да се доверите на Почистващи лентички за премахване на черни точки с активен въглен и екстракт от хамамелис. Ако искате да се оттървете от досадните черни точки в областта на Т-зоната, можете да се доверите на Черна маска с активен въглен и плодови екстракти. Детоксикиращата PEEL-OFF маска помага за отстраняването на черни точки, почиства порите и ги затваря. За освежаване и омекотяване на кожата, изравняване на тена и придаване на еластичност на кожата се доверете на Интензивна детоксикираща TISSUE маска с активен въглен и хиауронова киселина. За най-добри резултати Ви предлагаме тези три продукта обединени в един  DETOX SET – Детоксикиращ комплект за лице 3 в 1, който се предлага на по-изгодна за потребителите цена!

[fusion_woo_shortcodes][product_category category=“детоксикираща-черна-серия“ limit=“12″ columns=“3″ orderby=“date“ order=“desc“][/fusion_woo_shortcodes]

Премахване на черни точки с detox - Iroha Nature

Iroha Nature бе удостоена с I-ва награда, в категорията „Най-добър нов продукт за грижа за кожата“ на престижните награди Pure Beauty. Наградата представлява ценно международно признание в сектора на козметиката и класификацията на нашите почистващи ленти и маски като препоръчителен продукт.

Pure Beauty 2017

Церемонията по награждаването се проведе в хотел „Савой“ в Лондон, където бяха удостоени най-иновативните постижения в областта на поддържане на красота от последните 12 месеца, а Iroha Nature присъства с две номинации: нашата черна tissue маска за детоксикация в категорията „Най-нова маска за лице“ и Почистващи ленти Detox, като най-добър нов продукт за грижа за кожата.
Номинациите бяха определени от жури от експерти в сектора и бяха разгледани качества като ефективността на леченията и тяхното представяне, докато окончателното решение бе взето от читателите на публикацията Pure Beauty, сред които са клиентите, дистрибуторите и съветниците. Благодарим ви, че ни избрахте!

Премахване на Запушени Пори с DETOX – Детоксикираща серия

I-ва награда, в категорията „Най-добър нов продукт за грижа за кожата“ на престижните награди Pure Beauty!!!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

НАЙ ПОРЪЧВАНИ: