За някои хора лицето е отражение на душата. Ние също вярваме в това и за това полагаме старателни грижи за лицата си. Това, разбира се, не означава, че останалите части от нашето тяло също не говорят за нашата идентичност. Стъпалата ни например позволяват да следваме пътя, който сме избрали, а понякога и да „кривнем“ от този маршрут. Ходилата са макет на нашето тяло, има точки отговарящи на всички органи – сърцето, мозъка, дробовете, стомаха…всичко! Необходими ли са Ви още аргументи, за да Ви убедим, че стъпалата са изключително важни и се нуждаят от грижа, колкото и лицето?

Да не забравяме да споменем, че, ако стъпалата не са добре хидратирани, ексфолирани, без мъртви клетки и загрубели кожа, ефектът на красиво направения педикюр в стилът на Шанел ще се изгуби, а  зле поддържаните стъпала рефлектират и върху вида на новите Ви летни обувки…

Не само , че с груби на напукани пети ще се притеснявате, ходейки по плажа, но представете си неприятното усещане и липсата на страст, когато партньорът Ви усети драскането от загрубелите Ви стъпала… УЖАС…

С тези климатични промени, нищо чудно да започнем да носим сандали до средата на октомври, така че не крий стъпалата си, те са прекрасни, също като теб, просто трябва да се погрижиш за тях!

Глези ги много, точно както правиш и с кожата на лицето ти. Лесно е, Ексфолирай редовно, хидратирай ги и не забравяй маската, да, МАСКА за твоите ходила, точно както и за лицето ти- веднъж седмично. Гледай тя да е нежна и хидратираща, да съдържа омекотяващи маска или да има релаксиращ и охлаждащ ефект в случай, че се чувстваш преуморена или си била цял ден на крак. Естествено когато приключи сезонът на затворените обувки, поглези стъпалата си с дълбока ексфолиация, която да премахне натрупалите се мъртви клетки, защо не с АНА киселини, знаеш чудотворното им действие, нали?

И разбира се, би било чудесно след тези 15 мин СПА релаксация за твоите ходила, някой да те поглези с масаж, за да имаш сили и за утрешния ден. Да сияеш и да си уверена да постигнеш всичко, което искаш, ти си жената Iroha Nature.