DETOX – Детоксикираща серия

НОВО!!! DETOX – ДЕТОКСИКИРАЩА СЕРИЯ С АКТИВЕН ВЪГЛЕН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЧЕРНИ ТОЧКИ ПО ЛИЦЕТО И ПО НОСА!

Само 15-20 минути на ден са достатъчни! Вече нямате нужда от дългите специални разкрасителни процедури за премахване на черни точки по носа и лицето.


[fusion_woo_shortcodes][product_category category=“детоксикираща-черна-серия“ limit=“12″ columns=“3″ orderby=“date“ order=“desc“][/fusion_woo_shortcodes]

detox - Iroha Nature

Iroha Nature бе удостоена с I-ва награда, в категорията „Най-добър нов продукт за грижа за кожата“ на престижните награди Pure Beauty. Наградата представлява ценно международно признание в сектора на козметиката и класификацията на нашите почистващи ленти и маски като препоръчителен продукт.
Церемонията по награждаването се проведе в хотел „Савой“ в Лондон, където бяха удостоени най-иновативните постижения в областта на поддържане на красота от последните 12 месеца, а Iroha Nature присъства с две номинации: нашата черна tissue маска за детоксикация в категорията „Най-нова маска за лице“ и Почистващи ленти Detox, като най-добър нов продукт за грижа за кожата.
Номинациите бяха определени от жури от експерти в сектора и бяха разгледани качества като ефективността на леченията и тяхното представяне, докато окончателното решение бе взето от читателите на публикацията Pure Beauty, сред които са клиентите, дистрибуторите и съветниците. Благодарим ви, че ни избрахте!

I-ва награда, в категорията „Най-добър нов продукт за грижа за кожата“ на престижните награди Pure Beauty!!!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

НАЙ ПОРЪЧВАНИ: